Invigning av Nya Töcksfors Shoppingcenter

18 april, 2019

Nya Töcksfors Shoppingcenter har under drygt ett års tid byggt ut köpcentrumet med 9.000 kvadratmeter. Vi har följt hela ombyggnadsprocessen och producerat korta uppdateringar från centrumledningen till sociala medier. I filmerna har det presenterats allt frå nya butiker till korta info-klipp till kunderna. Slutligen invigdes Nya Töcksfors Shoppgingcenter torsdagen den 11 april 2019 med självaste Olav Thon på plats.

Vi fanns på plats och dokumenterade invigngen och producerade filmen som är infogat i det här inlägget. Vi skötte även bemanning av gratis tårta, saft och kaffe samt Töcskfors Shoppingcenters egen älgmaskot Thony.

Vi tog också fram en specialanpassad landningssida för invigningshelgen med bl.a information, erbjudanden och schema över invigningsdagarna.

Film och redigering: Sebastian Rannberg.
Musik: Vincent Tone – Pushing our Limits.

0 kommentarer
Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste nytt från Widevision

Välkommen till den kreativa marknadsförings- och kommunikationsbyrån Widevision nyhetssida. Här presenterar vi senaste som vi har att berätta. Du hittar ett axplock av exempel på lösningar eller jobb vi skapat för våra uppdragsgivare. Inläggen skrivs av företages grundare Sebastian Rannberg.