Våra tjänster

Inom marknadsföring och kommunikation.

Film / foto

Varje år producerar vi runt 150-200 filmklipp åt företag och organisationer som snurrar på olika kanaler i sociala medier som Facebook, Instagram. Våra produktioner syns också ofta på digitala displayer på gator, torg och köpcentrum runt om i hela Sverige. Vi gör även produkt- och personalfoto samt filmar med drönare.

app- och webbutveckling

Vi bygger moderna webbplatser som ska underlätta för dina kunder att hitta vad de söker. Detta gör vi genom att bygga en lättnavigerad webbplats som dina kunder ska gilla, du ska enkelt kunna uppdatera den och Google ska tycka att den är relevant. Vi bygger webbplatser från grunden alternativt så hjälper vi till att administrera, ta fram förbättringar eller ny funktionalitet på en befintlig sajt.

Grafisk design

Vi producerar stora marknadsföringskampanjer åt våra kunder. Vi gör självklart också enskilda printuppdrag som broschyrer, flyers, rollups, tidningsannonser eller stora vepor på fasader men också en hel del digitala annonser i varierande form och storlek.

Behöver hjälp med sociala medier.

Sociala Medier

Redan 2009 började vi aktivt att arbeta med sociala medier för våra uppdragsgivares räkning genom att skapa innehåll. Vi har också byggt både Facebook och Instagram-applikationer till uppdragsgivare som använt dessa som nyttoverktyg eller för att generera och även mäta viral marknadsföring.

Eventmarknadsföring

Flera av våra uppdragsgivaren har genom åren har varit köpcentrum. Därför har en naturlig del för oss blivit att både ta fram och genomföra event i den miljön. Vi har skapat ett otaligt antal event som har haft till uppgift generera omsättning, besökare och engagemang. Som mest har ett event haft 36.000 besökare. Dessutom har vi gjort ett antal galakvällar med upp till 400 gäster.​

Älgen Thony som är Töcksfors Shoppingcenters maskot.

Bemanning

Allt eftersom vår eventproduktion ökade gjorde så även efterfrågan på vår personal. När vi genomfört våra event har vi behövt personal som kan bemanna montrar, förbereda och stötta upp våra uppdragsgivare. Detta har lett till att kunder även vid andra tillfällen önskat att hyra in våra duktiga medarbetare.