Bild på det stora lyckohjulet, Stora shoppinghjulet, som är ett 2 meter stort och elektriskt lyckohjul.

Vi lanserar ett 2 meter stort lyckohjul – Det Stora Shoppinghjulet!

30 januari, 2020

Vi har tagit fram ett 2 meter stort, portabelt och elektriskt lyckohjul till en eventaktivitet som vi kallar för: Det Stora Shoppinghjulet!

Alla har vi väl någon gång testat hur roligt det är med ett lyckohjul på någon nöjespark eller tivoli. Vi har tagit fram det största portabla lyckohjulet i Sverige – som dessutom är helt elektriskt. Lyckohjulet är över 2 meter i diameter och snurrar konstant under eventet tills en lycklig vinnare ges möjligheten att trycka på den stora röda stopp-knappen. Då bromsar hjulet sakta in och det är vinst varje gång som hjulet stannar.

Testa vår digitala version för att få en känsla för hur vårt lyckohjul fungerar: Klicka för att läsa mer och prova vårt lyckohjul! ↠0 kommentarer
Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste nytt från Widevision

Välkommen till den kreativa marknadsförings- och kommunikationsbyrån Widevision nyhetssida. Här presenterar vi senaste som vi har att berätta. Du hittar ett axplock av exempel på lösningar eller jobb vi skapat för våra uppdragsgivare. Inläggen skrivs av företages grundare Sebastian Rannberg.